30/10/2017
NLP Starter - prvi korak ka zoni izvrsnosti!

Kakav je ovo vikend bio! Još jedna potvrda da sam odabrala pravi poziv, poziv NLP trenera. Raditi sa polaznicima koji su spremni na skok ka zoni izvrsnosti napunilo je moje baterije i dalo mi vjetar pod krila da krenem sa novim idejama i novim radionicama! O tome uskoro!

A da sam napravila odličnu stvar kada sam najavila NLP Starter kao transformirajući trening potvrđuju riječi polaznice Sanele Kuko:

"Odmah sam počela prakticirati tehnike koje smo učili i oduševljena sam njihovim učinkom! Na važnom sastanku sam koristila tehniku rapport i moj sagovornik je odvojio puno više vremena za mene, čak mi je pričao o svojim ličnim iskustvima, umjesto isključivo profesionalnog odnosa kakav smo imali ranije!"

Slično iskustvo ima i Vladislav Pikula:

"Cijelo vrijeme na putu do Mostara vidio sam samo puteve i rješenja i tako ću se osjećati i voditi! Da, i vidio sam šolju Grow sa svojim imenom, vrlo jasno! Nisam zakasnio sa životnim nivoima, uvijek je pravo vrijeme kada osjetite i imate jasnu viziju!"

Bolji kompliment o vrijednosti treninga nisam mogla dobiti! I zato se od srca radujem narednom NLP Starter treningu koji će se održati u seoskom domaćinstvu Čardaklije kod Bosanskog Petrovca za vikend 11-12.11.2017. od 9-17h.