O nama

Grow Centar počinje novu eru pozitivnih promjena kroz svoje edukativne programe i individualni rad sa klijentima omogućavajući svakom pojedincu da živi svoju bolju verziju.

Ja sam Azra Bekić, kreatorica Grow centra i vodit ću vas na putu do ostvarenja vaših ciljeva upotrebom naučno dokazanih metoda visoke funkcionalnosti. 

Fokus djelovanja Centra je područje ličnog rasta i razvoja kroz individualni i grupni rad, a u radu se koristim naučno priznatim metodama poput Neuro lingvističkog programiranja (NLP), life&business coaching, wingwave coaching, Autogenog treninga te Quantum Entrainment, metodom baziranom na primjeni kvantne fizike i stanja čiste svijesti.

U kombinaciji sa vašim ličnim potencijalom, upotreba ovih metoda može dovesti do izvrsnih rezultata!

Sviđa vam se? Da, i meni! Klik na ŽELIM SAZNATI VIŠE i otvorit će vam se vrata Grow svijeta! 


Moje radionice su visoko motivirajuće, podstiču kreativnost i koncipirane su kao zajednička interakcija orjentirana na pozitivnu budućnost. Cilj mi je motivirati vas na pozitivnu promjenu upotrebom vlastitih ličnih resursa, kroz programe koji su motivirajući i usvajanje novih obrazaca ponašanja koji su primjenjivi u svakoj životnoj situaciji! 

Da bih to mogla, sve metode koje koristim sam iskustveno isprobala i svakodnevno ih koristim! 


Edukacije Grow Centra su pod stalnom supervizijom stručnjaka iz oblasti NLP-a, a certificirana sam po najvećim stručnim standardima od strane:


–  NLP&Coaching akademije dr. Nada Kaiser (http://www.nlp-akademija.com),
–  International Association of NLP Institutes (http://www.nlp-institutes.net),
– International Institutes of Coaching Institutes (http://www.coaching-institutes.net),
–  Der Deutsche Verband für Neuro-Linguistisches Programmieren – DVNLP (http://www.dvnlp.de)
–  Besser Siegmund Institut (http://besser-siegmund.de;  http://wingwave.com/).

Želite saznati više o programima Grow centra? Pišite mi na mail azra.bekic@growcentar.com 

Vaša pitanja moj su putokaz i rado odgovaram na njih! 

 

O MENI:

“Odaberi posao koji voliš i nećeš morati da radiš ni jedan dan u svome životu.” – Konfučije

Azra Bekić, diplomirani sociolog, wingwave-coach, NLP Master Trainer (IN, DVNLP), NLP Savjetnik (DVNLPt) i coach (ICI), Thetahealing praktičar, učiteljica Autogenog treninga te praktičar Quantum Entrainment.

Živim NLP i radujem se svakoj prilici da svoju ljubav prema ovoj magičnoj nauci o ličnom razvoju prenesem drugima. 

Želite li naučiti nešto o magiji ličnog razvoja? Onda klik na NLP EDUKACIJE i bit će vam jasno odakle moja očaranost NLP magijom! 

Ja vjerujem da svi mi u sebi imamo genija! I svi imamo i snage i slabosti na kojima je vrijedno raditi! 
 
Zato je moj zadatak da vas pravilnim postavljanjem pitanja potaknem na samostalno rješavanje blokada.
 
Tokom coachinga pomažem vam da shvatite svoje vrijednosti i uvjerenja, da pravilno definirate ciljeve i da razvijete strategiju kako da ciljeve ostvarite! To je magija coachinga u kojoj posebno uživam! Gledati kako postižete uspjeh koji ste programirali! I zbog toga radim to što radim i beskrajno uživam u tome!
 
Coaching je maštovit i zabavan proces rada na sebi koji dovodi do trajne, pozitivne promjene! 
 
Jer ja vjerujem da svi u sebi imamo resurse koji su nam potrebni za uspjeh! I vodim vas putem otkrivanja vaših resursa! 
 
Vjerujem da su naše emocije, misli i tijelo jedan sistem i utiču jedno na drugo! 
 
Želim živjeti u svijetu u kojem ljudi preuzimaju odgovornost za sve što rade i ne rade. Jer vjerujem da smo svi vlastiti režiseri svog života! 
 
Vjerujem da svako od nas može promijeniti svijet. Mnogo puta sam svjedočila tome! Zato obožavam posao coacha! 
 
Duboko vjerujem u Zakon početka i da se po jutru dan poznaje! Zato svako jutro počinjem šoljom dobre kafe! Pa još jednom i jednom za nastavak dobrog dana! ;)
 
Ja volim svoj život. Zato radim sa klijentima sa kojima dijelim istu strast prema životu i poslu. Radim sa klijentima od kojih učim, koji me motiviraju i svakodnevno inspiriraju da napustim zonu komfora.

Sa klijentima koji su pokretači pozitivnih promjena u svom okruženju i onima koji su svjesni da se znanje, sreća i ljubav množe kada se dijele!

Svojim klijentima pomažem u razvoju potencijala, ličnom i profesionalnom dostizanju izvrsnosti!

Mama sam Naje, Ume i Tarika. Oni su moji veliki učitelji koji mi svakodnevno daju vrijedne lekcije iz oblasti mašte, razigranosti i bezbrižnosti! A da bih te lekcije savladala što nježnije, brine se Amir, moja srodna duša, svojom bezrezervnom podrškom na kojoj sam beskrajno zahvalna! 

Volim pjesmu „I love my life“ – Robbie Williams jer me najbolje opisuje i pokreće moju energiju nevjerovatnom brzinom! 

Volim i pjesmu "Sarajevo" koju pjevaju Frajle. Ta pjesma je dovoljna da u trenutku spakujem kofere i iz predivnog Beča otputujem prema gradu gdje se "živi iz meraka"!

U Sarajevu i Beču vodim radionice na teme ličnog razvoja, bavim se individualnim coachingom, a najveća motivacija mi je kada motivišem druge!

Mojim ljudima, kako zovem svoje klijente, pokazujem kako da probude bolju verziju sebe i sretna sam kada motiviram nekoga da napravi mali zaokret u svom životu!

Živim ispunjen život koji volim i beskrajno sam zahvalna na toj blagodati!

Koračam stazom cjeloživotnog učenja i trenutno se educiram za NLP terapeuta po curriculum-u DVNLPt, a pod mentorstvom dr. Nade Kaiser.

Dijelimo iste vrijednosti? 

Pišite mi na azra.bekic@growcentar.com 

Vaša pitanja smisao su mog posla i ja im se jako, jako radujem! 

Voli vas Azra!