Tretmani

Tretmani Quantum Entrainment su namijenjeni svima, bilo da se radi o slomljenoj ruci ili slomljenom srcu.

Tretman je opuštajući, pozitivno djeluje na klijenta i terapeuta a rezultati su vidljivi odmah! Kroz proces kvantne harmonizacije oslanjamo se na mudrost čiste svijesti i prepuštamo joj da ona uradi ono što je za nas najbolje.

Quantum Entrainment metodu sam učila od njenog osnivača dr. Frank Kinslowa

QE je izuzetno moćna i efikasna metoda upotrebe čiste svijesti i kvantnih valova.

Primjenjujem je svakodnevno i svaki put me iznova oduševe rezultati koje dobijem! Moj posao je izuzetno zanimljiv i jako ga volim! Radim ga strastveno, što znači da sebe dajem 377%! No, i ja često "upadnem" u blokade i potrebna mi je pomoć metoda koje sam izučila. Sa Quantum Entrainment harmoniziram svoje emocije, odnose, zdravstvene izazove, za svega nekoliko minuta! 

To je zato jer vjerujem svom unutarnjem iscjeljitelju! Prepustim se ugodi kvantnih valova i dopustim da mi donesu harmoniju baš u onim dijelovima mog života i bića, gdje je harmonija potrebna! 

Quantum Entrainment radim i svojoj djeci! O, djeca posebno vole osjećaj ugode koji se javlja tokom seanse QE! "Mama, mama, daj nam još malo magije!" Oni vjeruju da mama ima magične moći!

A ja vjerujem da svako od nas ima magične moći u sebi i unutarnjeg iscjeljitelja koji radi za naše dobro! 

Ukoliko želite harmonizaciju na svim nivoima: fizičkom, mentalnom, emotivnom i duhovnom, pišite mi već danas i rezervirajte seanse sa mnom! 

Svoje termine možete rezervirati klikom na 

>>> ŽELIM HARMONIZACIJU, AZRA! <<<

 

U roku od 12h ja vam potvrđujem dogovorene termine i krećemo sa otklanjanjem blokada bilo da imate slomljeno srce ili slomljenu ruku! Rezultat će biti balans upravo u onim segmentima koji trenutno trebaju balans!

Quantum Entrainment je naučno potvrđena metoda čiji rezultati su vidljivi odmah!

Quantum Entrainment nije tehnika iscjeljivanja, mada se iscjeljenje događa spontano kao odgovor na harmoniziranje. Harmonizira sve aspekte našeg života, otklanja blokade i fizičku bol, pomaže u poboljšanju odnosa, poslovnih prilika, novih životnih situacija… Jednostavna je za naučiti a može je primjenjivati svako, na sebi ili drugima.

Radi se blagim dodirom, pokretima ili bez kontakta sa neograničene udaljenosti.

O tome svjedoče brojna iskustva!

Iskustvo Amele K. iz Sarajeva:
"Alternativne metode liječenja su nešto prilično komplikovano za mene, stoga se ranije nisam previše informisala ni o Quantum Entrainment. Moram priznati da me je termin Quantum kao "ženu od nauke" dodatno motivisao da poslušam o čemu se radi. Tretman smo obavili radi bolesti mog djeteta jer pretpostavljam kao i sve majke za djecu ćemo isprobati sve. Međutim, kako kvantni talas djeluje gdje se problem prepozna tako je i u mom slučaju prepoznalo da je veći problem u meni. Nakon tretmana imam mnogo bolju komunikaciju sa samom sobom a samim tim i sa drugima."

Amra K. iz Sarajeva:
"Slučajno sam se upoznala sa QE kod gđe Bekić. Nisam znala o čemu se radi, ali nisam bila ni skeptična- uvijek mi je moto: probat ću, ne može mi štetiti. Tako je i bilo. Prvi put smo tretirali moju emociju koja mi je teško padala. Očekivala sam "nešto" dok traje tretman, međutim, sve što mi se dešavalo jeste osjećaj ugode i spokojstva. Nakon dan- dva (ili nekoliko tretmana ciljano za ovu moju problematičnu emociju), stanje se popravilo. Baš se popravilo :). Malo mi je kao smiješno i zabavlja me činjenica da se stanje popravila, a ja ne znam kako. Kasnije smo tretirali cijelo tijelo (glavobolja, visok krvni pritisak, prehlada..) - popravljanje opšteg stanja cijelog organizma i tada je QE djelovala! Radili smo više puta i svaki put- na daljinu!
Ako na daljinu djeluje tako dobro, kako li je onda kad se radi "izbliza"?"

Klik na >>> ŽELIM HARMONIZACIJU, AZRA! <<<

Voli vas Azra